Boston Mill Visitor Center at Cuyahoga Valley National Park

Boston Mill Visitor Center at Cuyahoga Valley National Park

    Services Provided

  • Commissioning
  • Sustainable Certifications
  • Energy Services
  • Certifications Pursued:
    • LEED BD+C
  • Owner: Conservancy for Cuyahoga Valley National Park
  • Architect: Peninsula Architects
  • Location: Peninsula, OH

This project comprises of the renovation of a historic store and a historic single family home into the new Cuyahoga Valley National Park Visitor Center. Both buildings are undergoing a complete rehabilitation while keeping with the historic feel of the Village of Boston. The new Visitor Center will provide interactive exhibits and resources for park patrons. A new parking area serving the new Visitor Center, train station and nearby hiking and biking trails is also being constructed as part of the project. The project is pursing LEED New Construction v2009 certification.

Fun Fact
The historic exteriors of the buildings will remain with new insulation and new furnishings.

Contact Us

Contact Us